Οι Ζαρκονιανοί ξανάρχονται

Το περιεχόμενο του ιστολογίου λογοκρίνεται για ακόμη μια φορά. Δυστυχώς γήινοι μετά απο παρέμβαση των μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη μου, το ιστολόγιο θα πρέπει να επιστρέψει στον αρχικό του χαρακτήρα, την πληροφόρηση του αξιότιμου, μεγαλειότατου αυτοκράτορα του πλανήτη Ζάρκον. Ως γνωστόν η αυτού μεγαλειότις του έχει χρησιμοποιήσει τον πλανήτη σας ουκ ολίγες φορές ως παραθεριστικό θέρετρο κατά την περίοδο της ζαρκονιανής γιορτής, "το κυνήγι του Δρακοαναπνευστή" (κάτι σαν το Πάσχα σας), και ενδιαφέρεται να τον αγοράσει. Ακολουθεί μεταφρασμένο το μήνυμά του (τα μπινελίκια είναι αμετάφραστα), το οποίο έλαβα μέσω του ποζιτρονιακού ασυρμάτου που ακόμα, δυστυχώς, λειτουργεί στο κοσμοσκάφος μου.

" Ηλίθιε /το η αποστολή σου είναι πολύ συγκεκριμένη. Τι δεν καταλαβαίνεις; Το μοναδικό πράγμα που έπρεπε να κάνεις ήταν να βρεις ένα ωραίο μέρος να χτίσω το παλάτι μου και να με φέρεις σε επαφή με τον πλανητάρχη τους (άντε να του εξηγήσεις την κατάσταση με τους πλανητάρχες, οτι είναι δηλαδή λίγο πιο έξυπνοι απο μαρούλια) , με τον οποίον θα μπορούσα να διαπραγματευθώ την αγορά του πλανήτη.
Τελείωνε γιατί σπαταλάς Ζαρκονιανά κονδύλια και δεν μπορώ για πολύ καιρό να τα δικαιολογώ στην αντιαυτοκρατορία, μου φαίνεται πως θα είσαι η αιτία για την δολοφονία τους. Έφυγες απο εδώ αυτοκρατορικός αντιπρόσωπος και έχεις καταντήσει σαν τους "δημόσιους υπάλληλους" (καλά το λέω) της Γης.
Άντε μην έρθω αυτοπροσώπως και σου ταΐσω τα "καρούτια" σου "παλιοπλιστάρικο". Η οργή του αυτοκράτορα να πέσει στο κοσμοσκάφος σου αχαΐρευτε τεμπέλη, "παλιογκριγνέα" της κακιάς ώρας.
Και τώρα σκουλήκι /το υποκλίσου στο μεγαλείο μου. Πάω να με ταΐσουν Ζαρκονιανές παρθένες λιχουδιές στο στόμα που με ανάγκασες να λερώσω. Αν επαναληφθεί θα σε "κριλοφιάσω" πατόκορφα.
Υπογραφή
Ο ανυπέρβλητος /τους

Υ.Γ. Όσο για τον ασύρματο. Μην τον ξαναπετύχω κλειστό γιατί θα σε κάνω να φτύσεις καταπράσινο αίμα. Άντε τώρα μάθανε όλοι, μάθανε και οι "τρίκλοι". Άντε και "κριλοφιάσου" "γκριγνέα" με σύγχησες πρωινιάτικα."

Το τελευταίο που πρόλαβα να ακούσω ήταν μια γυναικεία φωνή στο βάθος και τον εξής διάλογο:
"-ηρέμησε /τους θα σου ανέβει η πίεση
- μα δεν τον άκουσες τον "σκραφβδί"
-έλα ηρέμησε τώρα. Έλα στην /τις να σου..."
Κάπου εκεί έκλεισε τον ασύρματο. Όπως καταλαβαίνετε γήινοι τέρμα οι καλοσύνες. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την Ζαρκονιανή οργή του /τους. Σκουλήκια υποκλιθείτε στο μεγαλείο του. Οι Ζαρκονιανοί ξανάρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: