Το κυνήγι του Δρακοαναπνευστή

Το κυνήγι του Δρακοαναπνευστή είναι μια παραδοσική Ζαρκονιανή γιορτή- κάτι σαν το δικό σας Πάσχα. Κατα την διάρκεια αυτής της γιορτής οι αρσενικοί Ζαρκονιανοί βγαίνουν να πιάσουν δρακοαναπνευστές με τα παραδοσικά όπλα του πλανήτη μου - τα γνωστά σε σας απο ταινίες φαντασίας zapper guns.
Δρακοαναπνευστής είναι ένα θελαστικό του πλανήτη μου με έξι πόδια- δυο μπροστινά, δύο πισινά και άλλα δυο κάτω απο τα αυτιά, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για την ακοή του, η οποία είναι και η βασική του αίσθηση απο τις 14 που έχει συνολικά. Έχει τέσσερις σειρές δόντια, η τελευταία των οποίων είναι οι φρονιμίτες και βγαίνουν μετά το 45ο έτος της ηλικίας του, όπου σημαίνουν και την φυσική του εξημέρωση (φρονιμίτες βγάζει απο το 2ο χρόνο ζωής του και αυτός είναι ο λόγος που γίνεται οξύθυμο και γκρινιάρικο ζώο). Ο τρόπος με τον οποίο γεννάει τα μικρά του είναι σε πολύ μικρά λαστιχένια αυγά - εξ ου και θελαστικά.
Μετά την επιστροφή των αρσενικών Ζαρκονιανών απο το κυνήγι, και εφ όσον είναι επιτυχημένο ψήνουμε τον δρακοαναπνευστή σε ένα μίγμα απο θειάφι, μπαρούτι και καλλιούχο βενζόλιο ανακατεμένο με εξαρτήματα απο τα αρχαία μας διαστημόπλοια - εξαρτήματα όπως παλιές βίδες, σιγαστήρες εξάτμισης και νετρονιακούς επιταχυντές - που αφήνουν μια μεταλλική επίγευση στον ουρανίσκο μας, τραγουδώντας παραδοσιακά Ζαρκονιανά τραγούδια, καθώς οι θυληκές ζαρκονιανές (αν υπάρχουν στην παρέα) χαιδεύουν τα τουμπανιασμένα απο την πείνα στομάχια μας βγάζοντας ήχους ηδονής.
Ακολουθούν αποσπάσματα των τραγουδιών σε δικό μας ρυθμό ( 7,5 σύλλαβο ζαρκονιανό), τα οποία είναι και προσευχές στους δύο θεούς μας που γιορτάζουν τότε, τον Αβεσσαλών και την αδερφή του.


Του κυνηγού

ω Αβεσσαλών με τα τριανταδυό σου μάτια
τρισμέγιστε κυνηγέ των δρακοαναπνευστών
το θειάφι σου μου έκαψε τα μάτια
και τα όργανα των εραστών

δώσε στο ζάπερ γκάν μου την φοβέρα
να με υπακούει πιστά και τρανταχτά
να φωνάζουμε οι κυνηγοί στο δάσος
Ζήτω το κυνήγι των δρακοαναπνευστών με τα νετρονιακά μας όπλα


Ερωτικό

Τώρα που έπεσε σαβούρα στο στομάχι
και πριν μου έρθει για να κοιμηθώ
ας μου κλεινε ένα θυληκό το μάτι
πριν καν προλάβω να ρευτώ

με τα "καρούτια" μου ως πάνω
και το κόκκαλο του δρακοαναπνευστή
δεν χρειάζομαι βοήθεια
ούτε απο τον Αβεσσαλών, μα ούτε και απο την αδερφή του, την Τασία.

1 σχόλιο:

greg είπε...

ειπα να αφησω σχολιο...ετσι...γιατι θα ηθελα πολυ να δω την φατσα σου οταν διαπιστωσες οτι καποιος οχι μονο σε διαβασε αλλα σου αφησε και σχολιο, καθως ακομα και για να σου χαλασω το 0 η ωρα που τόσο ξέρω ότι σου αρέσει. Είμαι εκνευριστικός το ξέρω...